villa
gastenverblijf
tuin
ontspanning
personeel
lokatie
informatie
reserveren
home


FOTO'S >> klik hier >>

GASTENVERBLIJF

In de tuin van villa Blubambu staan drie ruime gastenverblijven. Deze gastenverblijven zijn verbonden met één van de zwembaden via een privé terras dat ieder van de gastenverblijven heeft. Vanaf deze terrassen is er een prachtig uitzicht over de tuin en het is er fijn vertoeven in de schaduw, vooral onder het genot van een koel drankje kan men er heerlijk ontspannen.

De gastenverblijven zijn voorzien van airconditioning en een fan voor een optimale klimaat regeling, een tweepersoons kingsize-bed met uitstekende matras, een flat screen televisie waarop via kabel meer dan 40 zenders ontvangen kunnen worden (inclusief BVN, CNN, Cartoon Network, ESPN, HBO, etc.) en draadloos wifi internet. De terrassen zijn voorzien van een zitje, eigen koelkast en voorzieningen voor koffie en thee.

Twee gastenverblijven hebben een zeer ruime badkamer voorzien van modern sanitair en een buitendouche. Het 3e gastenverblijf heeft een binnendouche en ligbad. Zowel de vloer als de wanden zijn van het mooie grijze marmer uit Java.