villa
gastenverblijf
tuin
ontspanning
personeel
lokatie
informatie
reserveren
home


FOTO'S >> klik hier >>

LOKATIE

Seminyak is het centrum van entertainment, dineren, mode en winkelen en ook de thuiswereld voor beroemde hotels en villa’s. Maar het heeft ook nog de fijne aparte Bali sfeer door tempeltjes en de ceremonies die er bijna dagelijks plaatsvinden. Het is een ultieme bestemming voor iedereen en vooral expats uit de Azie-Pacific regio keren regelmatig terug naar Bali, voor een korte vakantie of een langdurig verblijf van een of meerdere seizoenen. Bezoekers vanuit de hele wereld komen naar Bali, het Goden eiland, om de mooie dingen en prachtige mensen die het te bieden heeft te ervaren.

Villa Blubambu ligt in het centrum van Seminyak en door de opzet toch een oase van rust. Dichtbij is er een hoeveelheid aan uitstekende restaurants zoals Gado Gado, Ultimo, Ku De Ta, La Lucciola, Metis, the Living Room, Sarong en Sip.

Het strand, op slechts 5 minuten lopen van de villa, strekt zich uit zover men kan kijken en een wandeling langs de zee in de vroege morgen of als de schemering inzet is een zeer fijne ervaring. De sfeer en ambiance is een unieke Balinese ervaring. U kunt regelmatig de locale bevolking aanschouwen terwijl zij hun culturele ceremonies en offeranden uitvoeren op het strand.