villa
gastenverblijf
tuin
ontspanning
personeel
lokatie
informatie
reserveren
home


FOTO'S >> klik hier >>

VILLA

Deze Balinese villa in het dorpje Seminyak ligt in een tropische tuin van 1250m². In de tuin bevinden zich o.a. twee zwembaden van 4 x 12 meter en 3 x 20 meter, een prachtige pergola en alles is omringd door bomen, planten en bloemen die voor een heerlijke rust en privacy zorgen.

Het hoofdgebouw op het complex heeft een op de begane grond gelegen zeer ruime sfeervolle woon- en eetkamer. Deze leefruimte is Aziatisch strak ingericht, welke een aangenaam warme sfeer oproept. Er zijn fans en air condition units zodat altijd de juiste temperatuur geregeld kan worden. Aan de voorzijde en een zijkant zijn er vouwdeuren aangebracht.

In de woonkamer bevindt zich een radio en cd-speler en een flat screen televisie (via kabel zijn er meer dan 40 kanalen beschikbaar, o.a. BVN, CNN, Rai Uno, Discovery, filmkanalen etc.)
Internet mogelijkheden zijn aanwezig in de gehele villa (meer hierover in de rubriek informatie).

Gescheiden van de woon/eetkamer door een bar element is de strakke open keuken voorzien van moderne (Italiaans) apparatuur. De keuken is van een lokaal donker hardhout met een zwart granieten blad (ook het bar element is hiervan voorzien).

Alle vloeren in zowel het hoofdgebouw als de gastenverblijven zijn van een prachtig grijs marmer afkomstig uit Java.

De villa wordt permanent bewoond door de eigenaars die middels een zeer gastvrij bed & breakfast concept gasten willen laten delen in de heerlijke relaxte manier van leven op Bali. Voor gasten zijn er 3 ruime gastenverblijven aanwezig.